Terug

Wimperserum (8)

Filters

Wimperserum

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Hierna ga je aan de slag met de oogmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een wimperserum?

Een wimper serum is een voedend product dat er voor zorgt dat je wimpers langer, voller en donkerder worden. Bij toeval hebben ze ontdekt dat bij gebruik van een bepaald medicijn voor de ogen, dat je als  bijwerkingen vollere en langere wimpers kreeg. Hier hebben ze gebruik van gemaakt en het serum ontwikkeld. Je kan het wimperserum gebruiken als je niet tevreden bent over de lengte en het volume van je wimpers. Meestal heb je binnen 3-4 weken wel resultaat van een wimperserum, natuurlijk is dit wel afhankelijk van het merk, want niet ieder merk is even geconcentreerd.

 

Hoe gebruik je een wimper serum?

Een wimperserum moet je consequent gebruiken. Het werkt niet als je het maar 3 keer in de week gebruikt. Het flesje van het wimperserum ziet eruit als een flesje van een eyeliner. Het heeft net zo'n soort kwastje. Je moet 2x daags het serum in een dun laagje aanbrengen op de wimperinplant van de wimpers op de oogleden. Dit mag zowel op de boven als onder oogleden. Doe dit nadat je de ogen gereinigd heb in de avond en voor dat je de make-up gaat opbrengen in de ochtend.

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box