Terug

Romantische make-up look

Romantische make-up look

Wil je een ultra vrouwelijke make-up look? Kies dan voor de romantische look. Deze look wordt ook wel Blushing Romance look genoemd. Zachte en zoete kleuren zijn hierbij een must voor een ultra-vrouwelijke, romantische en blozende finishing touch. De look is geïnspireerd op de schoonheid van roze en rode rozen. Naast schitterende kleuren kun je top kwaliteit verwachten met de zachte prijs die je van de make-up van ZAO gewend bent. Kies jouw favoriete producten en creëer jouw perfecte Blushing Romance look. Let love rule!

Hoe maak je een romantische make-up look

Stap 1

Breng voor een glowy en egaler uitziende huid de BB cream aan. Deze geeft een lichte dekking, terwijl het de huid voedt en beschermt tegen schadelijke UV-stralen (SPF 15).

Stap 2

Breng een naturel kleurige poeder aan over de BB cream zodat de blush strakt mooie verdeelt over de huid en Finish met een toefje Blush in de kleur roze of abrikoos voor zoete blozende wangen.

Stap 3

Je ogen krijgen door de shading-techniek extra definitie. Verdeel eerst de Eyeshadow Primer over het gehele bewegende ooglid. Doe hier overheen een nude-kleur helemaal tot aan het wenkbrauwbot. Dep nu een blending brush in de taupe-kleur, zet hem in je buitenste ooghoek boven de oogbolling op de huid en breng de oogschaduw in een vegende bewegingen in de arcadeboog aan. Zet ook een zweempje kleur langs de onderste wimperrand.

Stap 4

Die zachte oogopslag trek je door in de wenkbrauwen. Borstel ze in model en kleur eventuele oneffenheden in met de wenkbrauwpoeder. Met de Wenkbrauwgel fixeer je ze. Dep voor je lipmake-up begint eerst nog wat BB Cream op de lippen om je natuurlijke kleur te neutraliseren.

Stap 5

Kies voor een roze of abrikoos kleurige lipmake-up met veel glans

 

Bekijk alle make-upproducten die wij verkopen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box