Terug

I'm Green certificering

Tegenwoordig zijn er steeds meer producten waar je de stempel “Natuurlijke cosmetica” op vindt. Er hoeft maar een kleine hoeveelheid aan natuurlijke ingrediënten in te zitten en je mag het al natuurlijk noemen.  Gelukkig zijn er steeds meer merken die echt gecertificeerd zijn in de producten met natuurlijke ingrediënten.  Ook doen steeds meer merken hun best om goede producten in goede verpakkingen af te leveren. Verpakkingen die goed zijn voor mens en milieu. Een van die certificering labels is: I’M Green.

Waar staat I'm Green voor?

I’m green staat voor verpakkingen die niet gemaakt zijn van aardolie maar van andere natuurlijke materialen zoals onder andere suikerriet, bamboe. Ze worden ook wel bio plastics genoemd. Deze vorm van bio plastics zijn de meest goede van allemaal, want deze zijn echt van natuurproducten gemaakt.

De volgende merken waar wij mee werken hebben verpakkingen die gecertificeerd zijn met het logo I’m green:

  • ZAO
  • Loveli
  • Naif Adults
  • Naif baby & kids
  • Alessandro Foot spa ( een aantal producten, het staat bij de producten vermeld)

 

Andere ceritificering labels: ecocert gecertificeerd / biologische gecertificeerd/ Vegan gecertificeerd/ fair trade/ natuurlijke ingrediënten/ natural / organic / cosmebio / cruelty FreeNot tested on animals

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box