Terug

Wat betekent MUA?

Er zijn in de visagie / make-up wereld heel veel beauty termen waar jij wellicht nog nooit van gehoord hebt. De meeste termen zijn wel trend onderhevig. Een van die termen is: MUA.


Wat betekent MUA?

MUA is een afkorting van een make-up artiest. De naam zegt het eigenlijk al. Het is een artiest in de make-up. Een make-up artiest is een man of vrouw die erg goed is in de make-up. Een super professional. Sommige kunnen het ook weleens vergelijken met een visagist. Al zijn er nog wel wat verschil tussen beide vormen van make-up aanbrengen.

Een make-up artist is echt iemand die een kunstwerkje maakt van de make-up. Vaak worden de haren ook meegenomen. En er kunnen bepaalde objecten gebruikt worden in het haar en de make-up. Denk bijvoorbeeld aan veren, touw, glitters enz.

Een visagist breng eigenlijk alleen de professionele make-up aan. Zij nemen echt haar niet mee en pakken ook niet zo uitbundig uit.

 

Onze make-up merken zijn

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »