Terug

Getinte Dagcrèmes (12)

Filters

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging

Als je een mooie huid wilt en je mooie huid wilt behouden dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dat betekend dus dagelijks goed reinigen, een dagcrème, nachtcrème en een serum gebruiken. En als aanvulling kan je een gezichtspeeling en gezichtsmasker gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging en we zullen alle producten eens nader uitleggen.

Een goede gezichtsverzorging houdt in: Dagelijks 2x per dag reinigen van de huid, 2x daags aanbrengen van een oog verzorging of oogcrème , het gebruik van een serum, dagverzorging en een nachtverzorging. Eventueel aangevuld met 1-2 x per week een scrub en een masker en evt dagelijks een serum onder de dag en of nachtverzorging. 

Getinte Dagcrèmes

Een Getinte Dagcrème gebruik je overdag, en is er voor om de huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. een Getinte Dagcrème is tegenwoordig vaak met een spf erin en dat raden wij ook zeer aan om het gehele jaar door te gebruiken. Een Getinte Dagcrème is eigenlijk een dagcrème met een klein tintje erin. Niet te vergelijken met een foundation. Een Getinte Dagcrème gebruik je om een kleurtje in je gezicht te krijgen en een klein beetje om de oneffenheden te verdoezelen. Een foundation is alleen om oneffenheden te verdoezelen. Deze is ook veel dekkender.

Getinte Dagcrèmes kan je ook in een tintje donkerder kiezen dan je huidskleur. Dit geeft een mooie natuurlijke en zonnige teint op je huid.

Nadat je het serum hebt aangebracht, breng je direct de Getinte Dagcrème aan. Je hoeft het serum niet eerst te laten intrekken. Neem nooit teveel crème in een keer want wat de huid niet nodig heeft dat neemt de huid niet op!! Je kan beter een klein beetje pakken en daarna een beetje bijpakken als je te weinig hebt.

Kies een Getinte Dagcrème die bij jou huidtype of huidprobleem past.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box