Terug

Ampullen (7)

Filters

Ampullen

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi m ogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging 

Het is erg belangrijk om je gezicht en huid goed te verzorgen zodat je een mooie huid krijgt en behoud. Naast het onderhouden met reinigen, een dagcrème, nachtcrème en serum kun je ook ampullen gebruiken. 

Wat zijn ampullen ?

Ampullen zijn glazen of plastic buisjes die pure werkstoffen bevatten (nog meer werkstoffen dan in een serum verwerkt zitten). Er zijn geen geur en kleurstoffen aan toegevoegd en ook geen conserveermiddelen. Dat is de reden dat je het ook direct na opening binnen 24 uur moet opmaken. De werkzame stoffen van Ampullen worden vaak bij schoonheidsspecialistes ingezet om een extra boost aan de huid te geven voor een bepaald huidprobleem. Want het heeft onmiddellijk effect door een voelbare en zichtbare werking. Maar je kunt het ook zelf toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsritueel.

Hoe gebruik je een ampul?

Je maakt een glazen ampul open door met een tissue de ampul goed vast te pakken en op het knikje open te breken. Een plastic ampul knip je open. 
Doe de inhoud van je ampul in een daarvoor bestemd bakje en op je hand. En breng het vervolgens met de vingers aan op je net gereinigde gezicht. Na het ampul breng je pas het serum of de dagcrème of nachtcrème aan. 

Wij hebben ampullen van de merken Ericson Laboratoire in ons assortiment.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »