Terug

Zelfbruiner (21)

Filters

Zelfbruiner

De zon heeft hele goede invloeden op je huid, daar weten we bij Viva Donna alles van. Het zorgt voor extra aanmaak van Vitamine D, Je voelt je er prettig bij. Je lichaam warmt er van op, maar je moet ook erg uitkijken met de schadelijke invloeden van de zon. Wij hebben in onze webshop duurzame verzorgende zonnebrandproducten

Zelfbruiner 

De zon is heerlijk, maar heeft ook nadelige gevolgen. Wil je toch een lekker mooi bruin tintje en niet zo vaak in de zon? En de zonnebank moet je al helemaal vermijden! Maar je wilt ook niet de hele tijd met zo'n wil gezichtje rond lopen. Kies dan voor een zelfbruiner! Een zelfbruiner kleurt door middel van oxidatie van de werkzame stof met zuurstof in de lucht. En dan kleur het een beetje bruin op. Natuurlijk zijn dit mooie natuurlijke kleuren.

Welke soorten zelfbruiner zijn er?

Je hebt verschillende soorten zelfbruiners. De uitwerking ervan is ongeveer het zelfde maar de werkwijze is net even anders. Je leest hieronder welke er zijn en hoe je het moet gebruiken.

  • Tanning mousse; Je brengt de mousse aan op een handschoen ( ook wel glove genoemd) en brengt het product gelijkmatig aan op de huid.
  • Tanning Spray; Je kan het ook aanbrengen op een handschoen of kwast, maar je kan het ook direct op de huid sprayen en daarna inmasseren met de handschoen of de kwast.
  • Tanning drops; Dit zijn druppeltjes die je toe kan voegen een je dagcrème, nachtcrème of bodylotion.

Hoe gebruik je een zelfbruiner?

  • Scrub eerst goed je huid
  • Bekijk goed op de verpakking hoe je het product moet gebruiken. Een spray werkt anders dan een mousse of druppeltjes voor in je dagverzorging of lichaamsverzorging.
  • Nadat je het hebt aangebracht was je goed je handen
  • Ga met je vingers nog even langs ieder plekje van je gezicht, zo voorkom je vlekjes.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box