Terug

Douchecrème (16)

Filters

Douchecrème

Douchen doen we allemaal bijna iedere dag, daar weten we bij viva Donna alle van en met de producten uit onze webshop maak je er een feestje van!!

 

Bad en douche verzorging

Hoe heerlijke is het om na een drukke dag heerlijk onder de douche of in bad te stappen en je dan met heerlijk geurende en verzorgende bad en douche producten  te verzorgen. Zodat je weer fris en vol energie uit de bad en douche stapt.

 

Wat voor soort bad en douche producten zijn er allemaal?

Er zijn diverse producten die je kan gebruiken in bad of onder de douche. Meestal zit het verschil hem in de volheid van een product en of het comfort dat een product aan de huid geeft. 

Deze producten hebben wij bij Viva Donna in de webshop:

 

Douchegel, Douchecrème of Douche olie

Voor onder de douche zijn er verschillende producten zoals Douchegel, Douchecrème,  Doucheolie. Douchegel, ook wel showergel genoemd, is een verfrissende heerlijk geurende reinigende gel die de huid verkwikt en nieuwe energie geeft. Een douchecrème, ookwel showercrème of showermilk genoemd, is een iets vollere crème-achtige voedende gelcrème, die de huid die wat droger aanvoelt wat meer comfort geeft tijdens het reinigen. Een Douche olie, ookwel showeroil genoemd, is de meest voedende van de 2. Je brengt de olie aan op de huid tijdens het douchen, en als het vermengt met water dan wordt deze olie vaak melkachtig zodat het niet vet na blijft maar wel heerlijk verzorgend werkt voor een droge schilferende huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »