Terug

Wanneer mag je weer make-up na je ooglidcoreectie

Als u een ooglidcorrectie heeft laten doen dan is het belangrijk om bepaalde voorzorgmaatregelen te nemen. Ook de nazorg is erg belangrijk. Een van die dingen is even geen make-up gebruiken. Maar wanneer mag je weer make-up gebruiken na een ooglidcorrectie en hoe kan je het beste je oogmake-up verwijderen als je het weer gaat gebruiken? We gaan het je hier allemaal vertellen.

Make-up na een ooglidcorrectie

Als je een ooglidcorrectie hebt ondergaan dan mag je 2 weken na de behandeling voorzichtig weer make-up gaan gebruiken, dat is ongeveer 1 week na het verwijderen van de hechtingen. Daarna kunt u uw ogen weer voorzichtig gaan opmaken. Doe het heel voorzichtig omdat het litteken nog kwetsbaar is en gebruik geen waterproof producten omdat die lastiger te verwijderen zijn. 

ZAO heeft hele zachte natuurlijke make-up die niet irriterend is na een ooglidcorrectie.

Verwijderen make-up na een ooglid correctie

Als je na je ooglid correctie weer langzaam aan gaat beginnen met het dragen van make-up dan is het belangrijk om de make-up ook weer heel voorzichtig te verwijderen. Dus niet te hard wrijven bij het verwijderen, maar zachtjes zoals bij een babyhuidje. Gebruik een milde oogmake-upremover die niet irriterend is.
Leg een watje gedrenkt in oogmake-up remover op het oog en laat het even intrekken. De make-up heeft dan de tijd om zacht te worden en daardoor kan je het veel gemakkelijker verwijderen. Zo hoef je niet te boenen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box