Terug

Wanneer mag je weer make-up na je ooglidcoreectie

Als u een ooglidcorrectie heeft laten doen dan is het belangrijk om bepaalde voorzorgmaatregelen te nemen. Ook de nazorg is erg belangrijk. Een van die dingen is even geen make-up gebruiken. Maar wanneer mag je weer make-up gebruiken na een ooglidcorrectie en hoe kan je het beste je oogmake-up verwijderen als je het weer gaat gebruiken? We gaan het je hier allemaal vertellen.

Make-up na een ooglidcorrectie

Als je een ooglidcorrectie hebt ondergaan, dan mag je 2 weken na de behandeling voorzichtig weer make-up gaan gebruiken. Dat is ongeveer 1 week na het verwijderen van de hechtingen. Daarna kunt u uw ogen weer voorzichtig gaan opmaken. Doe het heel voorzichtig omdat het litteken nog kwetsbaar is en gebruik geen waterproof producten of andere producten die je van je ogen af moet boenen. Waterproofoogmake-up is lastiger te verwijderen van je ogen en dan zou je de oogleden kunnen beschadigen! 

ZAO heeft hele zachte natuurlijke make-up die niet irriterend is na een ooglidcorrectie.

Klik op de onderstaande foto om direct de ZAO Oogmake-upproducten een beter te bekijken.

ZAO Make-up voor na een ooglid correctie

Verwijderen make-up na een ooglid correctie

Als je na je ooglid correctie weer langzaam aan gaat beginnen met het dragen van make-up dan is het belangrijk om de make-up ook weer heel voorzichtig te verwijderen. Dus niet te hard wrijven bij het verwijderen, maar zachtjes zoals bij een babyhuidje. Gebruik een milde oogmake-upremover die niet irriterend is.
Leg een watje gedrenkt in oogmake-up remover op het oog en laat het even intrekken. De make-up heeft dan de tijd om zacht te worden en daardoor kan je het veel gemakkelijker verwijderen. Zo hoef je niet te boenen.

op de foto hieronder zie je de meest zachte oogmake-up remover. Het verzacht en kalmeert de ooghuid. Even op een wattenschijfje aanbrengen. Op het oog leggen en na 20 seconden te laten intrekken, zachtjes de make-up eraf wrijven. Klik op de foto om deze oogmake-up remover te bekijken.

Ericson Laboratoire Bioptic Soothing lotion for eye zone - Viva Donna

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »