Terug

Wenkbrauwserum (2)

Filters

Wenkbrauwserum

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Hierna ga je aan de slag met de oogmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een wenkbrauwserum?

Een wenkbrauwserum is een voedend product dat er voor zorgt dat je wenkbrauwen langer, voller en donkerder worden. Bij toeval hebben ze ontdekt dat bij gebruik van een bepaald medicijn voor de ogen, je als  bijwerkingen vollere en langere wimpers kreeg. Hier hebben ze gebruik van gemaakt en het serum ontwikkeld. Je kan het wenkbrauwserum gebruiken als je niet tevreden bent over de volheid en de lengte van je wenkbrauwen. Meestal heb je binnen 3-4 weken wel resultaat van een wenkbrauwserum, natuurlijk is dit wel afhankelijk van het merk, want niet ieder merk is even geconcentreerd.

 

Hoe gebruik je een wenkbrauwserum?

Een wenkbrauwserum moet je consequent gebruiken. Het werkt niet als je het maar 3 keer in de week gebruikt. Het flesje van het wenkbrauwserum ziet eruit als een flesje van een eyeliner of een vloeibare oogschaduw. Het heeft net zo'n soort kwastje. Je moet 2x daags het serum in een dun laagje aanbrengen op de wenkbrauwen. Wrijf het zachtjes tussen de haren van je wenkbrauwen zodat het serum goed overal komt. Doe dit nadat je de ogen gereinigd heb in de avond en voor dat je de make-up gaat opbrengen in de ochtend.

Succes verzekerd!

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennisbank

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box