Terug

Vegan gecertificeerd

Wat houdt Vegan in bij cosmetica producten

Er zijn heel veel mensen vegetarisch en of veganistisch. Het verschil is dat mensen met veganisme geen dierlijke producten eten en veganistische mensen ook geen dierlijke producten gebruiken.  In cosmetica producten worden ook producten van dierlijke komaf geproduceerd. Producten met het label Vegan gecertificeerd, hebben dus geen enkele dierlijke producten in zich. Dit geld overigens ook voor de Cruelty free producten.

Een andere logo die vaak wordt gebruikt voor Vegan producten die gecertificeerd zijn is het volgende logo Cruelty Free & Vegan:

Cruelty free and Vegan

De producten die onder deze certificering vallen hebben soms ook de volgende certificeringen: Not Tested On Animals. Zij garanderen dat er niet op dieren getest worden maar ook geen gebruik maken van testen  op dieren uit het verleden..

 

De volgende merken waar wij mee zijn gecertificeerd met het logo Vegan:

Andere ceritificering labels: ecocert gecertificeerd / biologische gecertificeerd/ fair trade/ natuurlijke ingrediënten/ natural / organic / cosmebio / cruelty FreeNot tested on animalsI’m green

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »