Terug

Zonverzorging (27)

De zon heeft hele goede invloeden op je huid, het zorgt voor extra aanmaak van Vitamine D, maar je moet ook erg uitkijken met de schadelijke invloeden van de zon. Smeer je dus dagelijks in als je de huid wilt beschermen tegen huidveroudering, pigmentvlekk

Filters

Zonverzorging

De zon heeft hele goede invloeden op je huid, het zorgt voor extra aanmaak van Vitamine D, Je voelt je er prettig bij. Je lichaam warmt er van op, maar je moet ook erg uitkijken met de schadelijke invloeden van de zon. De schadelijke straling in de zon zorgt niet alleen voor verbranding, maar kan uiteindelijk ook voor huidkanker zorgen. Verder is de zon de grootste veroorzaker van huidveroudering die er is. En hoe meer je verbrand hoe meer last je kan krijgen van pigment storingen. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Hoe doe je dat nou het beste? Smeer je gezicht dagelijks in met een dagverzorging/ dagcrème met een spf erin. Ook op dagen dat je niet naar het strand gaat!! De stralingen zitten neit alleen in de felle zon als je gaat zonnebaden! Dit helpt de huid beschermen tegen huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs ernstige huidziektes zoals kanker.

Verder moet je als je wel gaat zonnebaden, in de tuin werken of fietsen in de zon, iedere 2 uur een goede zonnebrand crème gebruiken met minimaal factor 30. En blijf tussen 12 en 15u uit de zon.

Gebruik na het zonnen ook een goede aftersun om de huid te herstellen van evt schade en vochtverdamping. Want de zon veroorzaakt een vochtarme huid / droge huid.

 

Hieronder de producten die we verkopen:

 

Wij hebben een uitgebreid assortiment zonnebrand producten:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box