Terug

Make-up accessoires (7)

Filters

Make-up accessoires

Wij van Viva Donna hebben allerlei mooie make-up  accessoires in ons assortiment om de make-up, de  huid, de wenkbrauwen en de wimpers mooi te maken en bij te houden.

 

Make-up accessoires

Met onze make-up accessoires kan je er voor zorgen dat de wenkbrauwen mooi bijgehouden worden, de wimpers mooi gekruld zijn, de huid niet zo glimt, je alles goed kan zien en nog veel meer. We gaan je er hieronder alles over vertellen.

 

Wimper accessoires en wenkbrauw accessoires

Alle producten die wij naast de make-up producten en de make-up kwasten in ons online beauty assortiment hebben zijn de volgende:

 

Tweezerman Pincetten

Wij verkopen de echte Tweezerman Pincetten. Deze pincetten staan bekend om zijn kwaliteit en de duur waarop ze mee gaan. Ze zijn goed scherp en pakken de wenkbrauwharen heel secuur. En dat is belangrijk als je de wenkbrauwen goed wilt bijhouden. We hebben verschillende soorten pincetten, de brede grip pincet en natuurlijk de gewone schuine pincet in diverse kleuren.

Door ze na gebruik goed schoon te maken met een watje met alcohol of lotion dan kan je mega lang van je pincet doen!!

 

Tweezerman Spiegel

Naar mate je ouder wordt kan je zicht verminderen, je ogen gaan achteruit en de dingen die je normaal goed kon zien kan je nu niet meer zo goed zien. Daarom zijn er Spiegels met vergrotingen in ons assortiment toegevoegd. Deze kan je heel gemakkelijk ophangen of meenemen en je kan er wel goed in zien als je ogen achteruit gegaan zijn. 

 

Wenkbrauw schaar en borstel

Je wenkbrauwen kunnen wel eens een beetje wild groeien en of weerbarstig zijn. Bij sommige staan de wenkbrauwen extreem naar boven en bij andere weer naar beneden. Wij adviseren bij Viva Donna om dan Wenkbrauwkammen en -scharen te gebruiken om de wenkbrauwen mooi in vorm te houden. 

 

Blotting paper

Heb jij snel last van een glimmend gezicht? Of is je T-zone snel veel te glanzend. Of produceert jouw gezicht gewoon te veel vet? Gebruik dan Blotting Paper. Dit is een poederig papiertje dat je op de glanzende, vettige plekken van de huid kunt deppen en hierdoor wordt het vet opgenomen en laat de blotting paper een poederig laagje achter.  Super handig dus voor in je tas als je onderweg een veel te glanzende huid hebt.

 

Wimperkruller en wimperkam

Sommige dames hebben wimpers die recht vooruit staan. Maar dat is niet altijd even handig en mooi. Ten eerste zijn gekrulde wimpers mooier omdat je ze dan beter ziet en te tweede is het handige als je een bril draagt. Want als je lange wimpers hebt die recht vooruit staan kan komen ze tegen je bril of zonnebril aan en dat is vervelend en je bril wordt er vies door. Je kan hiervoor Wimperkrullers en -kammen gebruiken. Door ze te krullen voor je de mascara aanbrengt geeft je ze krul mee en blijven ze de hele dag mooi zitten door de mascara.

 

Wil je meer tips of informatie? kijk dan eens op onze kennis bank.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box