Terug

De beste huidverzorging tijdens de winter.

Het is belangrijk om je huidverzorging ieder seizoen een beetje bij te stellen. Ieder seizoen vergt andere dingen van je huid dan het andere seizoen. 

De beste huidverzorging voor de winter.jpg

De winter staat in het teken van beschermen van de huid en comfort in de huid. Als we het over beschermen hebben dan hebben we het hier over beschermen tegen de kou en verwarming. De kou en wind heeft een vocht onttrekkende werking op de huid. De huid wordt er droog en trekkerig van. En dan hebben we het nog niet gehad over de centrale verwarming. Ook deze zorgt ervoor dat de huid vele vocht verdampt. We gaan de huid dus een beetje verwennen met een rijkere verzorging. Dit geeft meer comfort aan de huid en beschermt de huid net wat beter tegen het trekkerig en droog aanvoelen van de huid.

Verder blijft het natuurlijk belangrijk om de huid 1x per week te blijven scrubben. Dit geeft nog een beetje glans op de huid en zorgt ervoor dat de producten beter opnemen.

Uiteraard blijven we onze huid goed reinigen in dit seizoen! Reinigen blijft de belangrijkste factor van een mooie huid.

 

Je vindt alle huidverzorging hier

Wat is het verschil tussen een dagcreme en een nachtcreme.jpg

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box