Terug

Gezichtslotion (63)

Een gezichtslotion is voor het na-reinigen van de huid nadat je de huid hebt gereinigd. Het heeft van zich zelf geen reinigende werking. Kies de lotion die bij jou huidtype past.

Filters

Gezichtslotion

Een gezichtslotion is voor het na-reinigen van de huid nadat je de huid hebt gereinigd. Het heeft van zich zelf geen reinigende werking. Kies de lotion die bij jou huidtype past. Je hebt lotions voor een droge huid, vette huid, onzuivere huid, acne huid, rijpere huid.

Zoek je een reinigende gezichtslotion, dan moet je een micelair lotion gebruiken.

Iedere dag je huid 2x per dag goed reinigen is een must voor een mooie huid. Je kan de huid dagelijks onder de douche met een facewash reinigen, maar het kan ook zonder water met een cleansing milk of met een micelair lotion. Uiteraard mag je ook wisselen met  deze producten. Bv in de avond een facewash en in de ochtend een micelair lotion. Doe altijd na-reinigen met een gezichtslotion! Dit haalt de laatste restjes van de reiniging weg, brengt de ph waarde van de huid weer op peil en bereid de huid voor op de dagcrème, nachtcrème of gezichtsserum.

Dit geld zowel voor herenverzorging als voor damesverzorging.

Wij hebben voor u de beste producten geselecteerd.

Wilt u meer weten over goede huidverzorging of zelfs huidverbetering? Wij organiseren workshop. Kijk snel op onze website  voor de workshops die wij organiseren.

 

Onze merken in huidverzorging:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box