Terug

Loveli zonnebrand (6)

Filters

Loveli zonnebrand

Loveli Zonnebrand 

Het is super belangrijk om je dagelijks in te smeren tegen de schadelijke invloeden van de zon. Loveli heeft sinds kort ook zonnebrand. Zonnebrand in de factor SPF 30. En er zitten geen schadelijke ingrediënten in en je krijgt er geen witte waas van! Wat willen we nog meer!

Het product bevat zinkoxide wat de beste beschermer is tegen zowel UVA- (huidveroudering) als UVB-stralen (zonnebrand). En het is ook nog waterproof.

Naast zinkoxide bevat de Sun Cream de mooiste oliën zoals arganolie, avocado-olie en macadamia-olie dus je kunt hem zeker voor je gezicht gebruiken. En meteen ook voor je lichaam. Eén zonnebrandcrème voor allebei. En voor zowel kinderen, baby’s als volwassenen, leek ons wel zo praktisch!

Waar staat Loveli voor?

De Loveli lichaamsverzorging is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli lichaamsverzorging 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli lichaamsverzorging is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »