Terug

Wil je meer weten over mij?

Sandra van Leeuwen

Even voorstellen:

Mijn naam is Sandra van Leeuwen. 

Ik ben een hardwerkende, enthousiaste en creatieve ondernemer. Al van jongs af aan ben ik gek op cosmetica en make-up. Het is dus ook niet verwonderlijk dat ik gestart ben als schoonheidsspecialiste. En dit doe ik nog steeds met veel plezier. Mijn specialiteit is om samen met de klant te zoeken naar huidverbetering. Zodat u weer lekker in uw huid en uw vel komt te zitten. Uw huid voelt weer als herboren.

Zo begon Viva Donna:

In 2013 heeft mijn dochter een ernstig ongeluk gehad waardoor ze hersenletsel heeft opgelopen en ik veel met haar in de weer was. Het was op dat moment niet mogelijk voor mij om de salon uit te breiden en veel op afspraak te werken. Maar wel kwam ik overal  van die leuke producten tegen, leuke sets, hebbedingetjes, mooie huidverbeterende merken, make-up merken, noem maar op!! Dus de weg naar een webshop was eigenlijk snel gemaakt. Ik kon in het bijzijn van mijn dochter en in de tijd die ik voor mijzelf had aan de webshop werken, de bestelling klaarmaken en wegsturen.

Inmiddels gaat het gelukkig beter met mijn dochter. Al is een deel van het letsel blijvend helaas. De salon heb ik weer opgepakt en met de webshop zijn we aan het groeien. Mijn dochter vindt het erg leuk om mee te helpen met het inpakken van de pakketjes. We zijn dus al met al erg trots op haar en op de groeiende webshop!

De naam Viva Donna:

De naam Viva Donna heb ik heel bewust gekozen omdat mijn dochter Donna heet. Dat vond ik wel een mooie pakkende naam en zij was de reden waarvoor ik de webshop heb geopend.

Viva Donna biedt voor alle beauty liefhebbers mooie cosmetica, huidverzorging en make-up merken. Wij zijn vooral fan van natuurlijke merken die niet onder doen voor de gewone merken, alleen beter zijn voor mens en milieu!

Ik wens u veel webshop plezier in mijn winkel.

Stralende Groetjes Viva Donna!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box