Terug

Huidverbetering van rimpels (107)

Er zit een groot verschil tussen producten voor huidverzorging en huidverbetering.

Filters

Huidverbetering van rimpels

Onze huidverbeteringsproducten zijn echte cosmeceuticals, dat betekend dat de producten een combinatie zijn tussen cosmetica en farmaceutische producten. Ze zijn dus veel geconcentreerder en bewezen effectiever!

 

Hier vind je de producten die werken op de rimpelvorming van de huid.

Algologie anti-rimpel producten

Decaar anti-rimpel producten

Ericson Laboratoire anti- rimpel producten

Keenwell Anti-rimpel producten

Neoderma Anti-rimpel producten

 

Onze merken in huidverbetering:

 

Naar mate we ouder worden krijgen we er allemaal last van; Rimpels rondom de ogen. De ooghuid is de eerste plek waar rimpels ontstaat als we ouder worden. Maar daar kunnen we wat aan doen. Begin al op jonge leeftijd met het gebruiken van een oogcrème. Je verzorgt die huid dan optimaal en dan heb je ook minder snel last van rimpelvorming rondom de ogen. Helaas kunnen we het niet helemaal voorkomen. Oogverzorging producen die je kan gebruiken rondom de ogen

 

Rimpels, de een krijgt ze jong en de andere pas later. Het heeft te maken met lifestyle, genen, verzorging, voeding. Maar hoe eerder je met goede verzorging begint hoe langer je je huid mooi kunt houden.

Verder is goede voeding zoals ik hier boven vertelde ook van groot belang. Suiker is slecht voor de huid, hiervan worden de collageen en elastine vezels die voor de stevigheid en de veerkracht van de huid zorgen, stug en hard. 

Het is verstandig om van jongs af aan al te beginnen met goede huidverzorging en huidverbetering. Gebruik dagelijks gezichtsreiniging, dagcrème en nachtcrème. Een huid die goed verzorgd is heeft later ook minder snel huidveroudering.

 

Ook gezonde voeding kan meewerken aan een mooie gezonde huid zonder rimpels. Vermijd suiker zo veel mogelijk, drink voldoende water en eet zo veel mogelijk verse groente en fruit.

 

Hieronder vind je producten lijnen die je helpen bij het vervagen en vertragen van de rimpel vorming ( helaas kunnen je ze niet meer verdwijnen)

Decaar Youth

Ericson Laboratoire Supreme

Neoderma Intelligence

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box