Terug

Huidverbetering van pigmentvlekken (19)

Filters

Huidverbetering van pigmentvlekken

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn bruine vlekken die je over je hele lichaam kan krijgen. Net te verwarren met moedervlekken, deze zijn verheven, pigmentvlekken zitten in de huid. Ze worden veroorzaakt voor een verstoring in de melanine aanmaak. Melanine is de huideigenstof die er voor zorgt dat de huid bruin wordt en dus beschermt is als we in de zon hebben gezeten. Vaak zien we bij een rijpere huid dat er meer pigmentvlekken op de huid komen, dit wordt veroorzaakt voor het verouderingsproces. Ook kan je pigment vlekken krijgen als je te veel onbeschermd en onverstandig in de zon gaat ( denk ook aan de zonnebank). En natuurlijke zijn hormonen een grote boosdoener bij pigmentatie stoornissen, denk maar aan het zwangerschapsmasker, pigment vlekken onder invloed van de pil en tijdens de overgang.

Pigmentvlekken zijn vaak een doorn in ons ook, daar zitten we niet op te wachten. Er zijn wel een paar tips die je kunt volgen om er zo min mogelijk last van te hebben en of tegen te gaan.

  • Dagelijks een product met een spf op de huid, ook als het niet zonnig is.
  • Producten gebruiken die pigment oplichten en of de melanine in de huid verspreiden.
  • Niet onder de zonnebank

 

Heb jij een huidprobleem en wil je een gratis persoonlijk huidadvies & product advies twv €49.50? Klik dan hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »