Terug

Decaar Dagcrème & nachtcrème (37)

Filters

Decaar Dagcrème & nachtcrème

Decaar dag en nachtverzorging

Het is heel belangrijk om je je huid dagelijks goed te verzorgen. Dit doe je door je huid twee maal daags goed te reinigen, maar ook door het goed te verzorgen met Decaar Dagcrème & nachtcrème.  Het verzorgen doe je met een dagcrème, nachtcrème, serum en oog crème.

Decaar Dagcrème

Een Decaar Dagcrème gebruik je om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV- straling, temperatuurverschillen, weersinvloeden, luchtvervuiling en schadelijke invloeden. Daarom is het belangrijk om zowel in de ochtend als in de avond goed de huid te reinigen en de huid te ontdoen van de restjes dagcrème met de afvalstoffen die de huid opgenomen heeft.

Tegenwoordig zit er vaak een SPF ( sun protection factor) in een dag verzorging omdat er bewezen is dat dit helpt om huidschade van de zon te voorkomen.

Decaar heeft een hele brede lijn met verzorgingsproducten voor diverse huidtypes. Er zit dus ook zeker een fijne dagcrème voor jou bij!

Welke dagcrèmes heeft Decaar?

Decaar Nachtcrème

Het is heel belangrijk om je je huid dagelijks goed te verzorgen. Dit doe je door je huid twee maal daags goed te reinigen, maar ook door het goed te verzorgen. Het verzorgen doe je met een nachtcrème, dagcrème, serum en oog crème.

Een nachtcrème bevat speciale ingrediënten die de huid helpen beter te herstellen en te regenereren. De huid werkt in de nacht heel hard om alle afvalstoffen die je in je huid hebt, af te voeren naar buiten. Dit kan via de reguliere afval kanalen zoals via urine en ontlasting. Maar je merkt ook dat de huid afvalstoffen uit de huid laat komen. Voel maar eens in de ochtend naast je neus. Dan voelt de huid iets vettiger aan. Dit is talg met afvalstoffen. Daarom is het ook zo belangrijk om zowel in de ochtend als in de avond de huid goed te reinigen voordat je de nachtverzorging aanbrengt.

Decaar heeft een hele brede lijn met verzorgingsproducten voor diverse huidtypes. Er zit dus ook zeker een fijne dagcrème voor jou bij!

Welke nachtcrèmes heeft Decaar?

 

Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de Decaar Dagcrème & nachtcrème behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Dagcrème & nachtcrème goede voorbeelden van!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »