Terug

Anti Acne Cream (2)

Filters

Anti Acne Cream

Decaar Anti Acne Cream is zeer effectief tegen acne

De Decaar anti Acne cream is een van de dag en nachtverzorging producten van Decaar. De naam van deze crème zegt het eigenlijk al. Anti Acne Cream pakt acne aan. Deze acne crème van Decaar is voor de vette huid en/of huid met acne. Anti Acne Cream Verzacht de huid zonder te irriteren. Biedt een natuurlijke beschermer voor het helen van de huid en bevordert de cel regeneratie.

De Anti-Acne Cream 24hr bezit antiseptische en kalmerende eigenschappen. De 24-uurs verzorging verzacht irritatie, verbetert de microcirculatie en versnelt de regeneratie van de huid. Het verlicht het brandende, pijnlijke en jeukende gevoel van acne.

Wat zijn de voordelen van de Decaar Anti Acne Cream

  • Voor de vette huid met puistjes en acne
  • Anti Acne Cream Verzacht de huid zonder te irriteren
  • Anti Acne Cream Bevordert huid herstel
  • Anti Acne Cream Verbetert de doorbloeding en vochtbalans
  • Anti Acne Cream Verlicht klachten van acne zoals jeuk en pijnlijke plekken

Hoe gebruik je de Decaar Anti Acne Cream

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Anti Acne Cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

Waar staat Decaar voor?

De Anti Acne Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Anti Acne Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »