Terug

Oog make-up (56)

Door de ogen mooi op te maken lijken ze groter en sprekender. Wij helpen je graag met uitzoeken van de juiste oogmake-up voor de mooiste oogopslag bij jou ogen.

Filters

Oog make-up

Door de ogen mooi op te maken lijken ze groter en sprekender. Je kan ze ook met technieken wat aanpassen, bv diepliggende ogen wat minder diepliggend laten lijken. Dit kan je op verschillende manieren doen.

Gebruik altijd een concealer, oogpotlood, eyeliner, mascara en wenkbrauw poeder. Dit zijn oog make-up producten die een must zijn in jou toilettas. De concealer werkt evt kringen weg. De eyeliner of oogpotlood geeft grotere ogen. De mascara laat de ogen spreken en de wenkbrauw poeder, wenkbrauwpotlood of wenkbrauw gel geven een sprekender gezicht. Natuurlijk is oogschaduw ook erg mooi om te gebruiken. Dit kan je op verschillende manieren aan brengen.

Wil jij weten hoe je dit  het beste kan doen, welke kleur het beste bij jou past? We organiseren workshop in make-up, hierin krijg je tips en trucs hoe je je make-up zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

Voor info kijk even op de site on de de link workshop

 

Hier alle producten voor een mooie stralende blik:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box