Terug

Oog make-up (38)

Door de ogen mooi op te maken lijken ze groter en sprekender. Wij helpen je graag met uitzoeken van de juiste oogmake-up voor de mooiste oogopslag bij jou ogen.

Filters

Oog make-up

Een mooie oogmake-up kan je ogen extra laten spreken. Daar weten we bij Viva donna alles van. We hebben hieronder alle oogmakeup producten voor je op een rijtje gezet

 

De beste producten voor de mooiste oogmake-up

Oogmake-up is een deel van de visagie of maquillage. De oogmake-up kan je ogen laten spreken en je kan er je ogen mee corrigeren als je bepaalde technieken toepast. Om een mooie oogmakeup te maken heb je een aantal producten nodig. Uiteraard hoe je ze niet iedere dag allemaal te gebruiken, maar de oogmakeup die we hieronder gaan bespreken geven in zijn totaal het mooist oogmake-up resultaat. 

Als je na je gezichtsmake-up en de wenkbrauw make-up klaar bent dan kan je met de oogmake-up beginnen.

 

Welke producten heb je nodig voor de mooiste oogmake-up?

De producten die je het beste kunt gebruiken om de mooiste oogmakeup te creëren zijn de volgende producten:

 

Maar hoe breng ik de oogmake-up het mooiste aan?

Het is best lastig om de ogen mooi op te maken met oogmake-up. Maar wees niet bang het is eigenlijk echt een kwestie van veel en vaak oefenen. Maar we zullen alle oogmake-up producten voor je beschrijven en hopelijk heb je er dan voordeel van tijdens het opmaken.

 

Oogschaduw

De  oogmake-up begin je altijd met de Oogschaduw. Kies 2 of 3 kleuren oogschaduw uit die bij jou of bij je kleding passen. ( hier lees je hoe je het beste een kleur oogschaduw uit kunt kiezen) Breng altijd eerst de lichtste kleur oogschaduw aan op het gehele ooglid. Deze kleur oogschaduw is een goede basis voor de oogmake-up. Daarna ga je aan de slag met de andree kleuren oogschaduw. ( Hoe je het beste 2 kleuren oogschaduw aanbrengt of 3 kleuren oogschaduw aanbrengt dat lees je hier)

 

Kies je voor een oogpotlood of een eyeliner?

Als je de Oogschaduw hebt aangebracht, ga je de keuze maken tussen een Oogpotlood of een Eyeliner. Een oogpotlood brengt iets lichter aan en kan je ook weer gemakkelijk uitwerken. Een eyeliner moet je secuur aanbrengen, maar als de eyeliner goed zit dan heb je er de hele dag geen omkijken neer naar.  Een eyeliner toont ook iets harder dan een oogpotlood. Meestal wordt een oogpotlood daarom ook op de onderooglid aangebracht en de eyeliner op het bovenooglid.

 

Mascara is de finishing touch

Als laatste breng je de Mascara aan op de wimpers. Dit is echt de finishing touch! De mascara kan je in een oogmake-up eigenlijk nooit weglaten. Je hebt diverse soorten mascara's zoals volume mascara, lengte mascara, wimper scheidende mascara's en natuurlijk mascara's die een combinatie hebben van dit alles.

 

Wil je langere en vollere wimpers?

Zijn je wimpers niet zo lang en vol? Dan raden wij je aan om een Wimperserum te gebruiken. Een wimperserum breng je dagelijks aan op de wimperimplant en je zal merken dat de wimpers binnen ongeveer een maand voller zijn en langer worden. Natuurlijk is het wel afhankelijk van welk product. Het ene wimperserum is geconcentreerder dan het andere.

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box