Terug

Body Olie (24)

Filters

Body Olie

Bij Viva Donna weten we dat een droge lichaamshuid erg vervelend kan zijn, daarom hebben wij de beste duurzame en verzorgende bodyverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten voor jullie geselecteerd.

Met welk lichaamsverzorging verzorg jij je graag?

Je kan diverse huid klachten hebben, maar de meest voorkomende is toch wel de droge huid. Als je huid erg droog is, dan is het verstandig om eerst de dode huidcellen weg te halen met een bodyscrub en het daarna met een verzorgend product in te smeren. Het verzorgende product wordt nu namelijk veel beter opgenomen. Je hebt een heleboel verschillende soorten en merken in onze lichaamsverzorgingsproducten

Body olie

Body olie, ook wel bodyoil genoemd, gebruik je na het douchen om de huid te voeden en te verzorgen. Zeker als de huid droog of trekkerig aanvoelt dan is het heerlijk om na het douchen de huid in te smeren met een olie. Meestal is dat een droge olie, die snel intrekt en geen vette waas achterlaat. Een Body olie kan je voor ieder huidtype gebruiken.. het is net wat je prettiger vindt. 

Je hebt body olie in vele soorten en maten, met of zonder parfum, 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de body olie die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Hoe gebruik je een body olie?

Neem na het douchen een hoeveelheid ter grootte van een 1 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel want dan gaat het druppelen, en als je te veel neemt dan kan de huid plakkerig blijven. Je kan natuurlijk altijd bij pakken.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »