Terug

Huidverbetering van Doffe Vermoeide huid (43)

Filters

Huidverbetering van Doffe Vermoeide huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen eigenschappen en kenmerken. En dus heeft iedere huid ook zijn eigen producten die het nodig heeft. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.

 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Doffe vermoeide huid

De doffe, vermoeide, vale niet energieke huid. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Als je ziek bent geweest, als je rookt, of je bent moe dan kan het zijn dat je huid er vaal, vermoeid en dof uitziet. Deze Doffe Vermoeide huid is heel herkenbaar. Je ziet geen natuurlijke glans op de huid, de huid ziet er een beetje pafferig uit. Soms ziet deze huid er zelfs een beetje grauw uit. Wat kan helpen is 2x per week een peeling of scrub gebruiken en producten gebruiken die de huid activeren en energie geven. Door deze producten te gaan gebruiken gaat de huid weer wat meer stralen. Tip: drink voldoende water en ga een lekker wandeling maken!

 

Heb jij een huidprobleem en wil je een gratis persoonlijk huidadvies & product advies twv €49.50? Klik dan hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box