Terug

zwangerschapsstriemen Voorkomen en Genezen (1)

Tijdens de zwangerschap groeit je buik snel. Hieronder heeft de huid erg te lijden en kan er cellulite ontstaan. Wij helpen je graag met producten die je tijdens en na je zwangerschap gebruikt om cellulite en zwangerschapstriemen te voorkomen.

Filters

Tijdens je zwangerschap groeien je buik en je borsten soms zo snel dat je huid, die normaal best rekbaar is, het niet bij kan benen en er scheurtjes ( ook wel striae genoemd) ontstaan. Door de huid goed te verzorgen met een speciaal product hiervoor kan je het meeste voorkomen. ( bij sommige dames kan het wel erfelijk zijn dat je veel striae overhoudt na de zwangerschap, maar door het goed te verzorgen hou je het zo weinig mogelijk)

Smeer 2x per dag de huid van je buik, borsten en de heupen daar nodig goed in. DOe dit al tijdens de zwangerschap en houd dit na de bevalling nog het liefste 3 maanden vol. Je zal zien dat de huid minder trekkerig aanvoelt of pijn doet voor het uitrekken en na de zwangerschap heb je minder striae en hou je een mooiere buik over.

Uiteraard kan je dit ook op de benen gebruiken. Sommige zwangeren groeien daar ook te snel waardoor er striae, cellulite of huidverslapping ontstaat.

 

Body Physio Anti-retention

Attitude blooming belly producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box