Terug

zwangerschapsstriemen Voorkomen en Genezen (4)

Filters

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Zwangerschapsstriemen

Tijdens je zwangerschap groeien je buik en je borsten soms zo snel dat je huid, die normaal best rekbaar is, het niet bij kan benen en er scheurtjes ( ook wel striae genoemd) ontstaan. Door de huid goed te verzorgen met een speciaal product hiervoor kan je het meeste voorkomen. ( bij sommige dames kan het wel erfelijk zijn dat je veel striae overhoudt na de zwangerschap, maar door het goed te verzorgen hou je het zo weinig mogelijk)

Smeer 2x per dag de huid van je buik, borsten en de heupen daar nodig goed in. Doe dit al tijdens de zwangerschap en houd dit na de bevalling nog het liefste 3 maanden vol. Je zal zien dat de huid minder trekkerig aanvoelt of pijn doet voor het uitrekken en na de zwangerschap heb je minder striae en hou je een mooiere buik over.

Uiteraard kan je dit ook op de benen gebruiken. Sommige zwangeren groeien daar ook te snel waardoor er striae, cellulite of huidverslapping ontstaat.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »