Terug

Lichaamsscrub (6)

Filters

Lichaamsscrub

Bij Viva Donna weten we dat een droge lichaamshuid erg vervelend kan zijn, daarom hebben wij de beste duurzame en verzorgende bodyverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten voor jullie geselecteerd.

Bodyscrub

Een bodyscrub, ook wel douche-scrub of lichaamsscrub genoemd, zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid af gaan waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. En minder droog is. Als je een droge huid hebt is het goed om eerst de huid te ontdoen van de dode huidcellen. Dit doe je met een Bodyscrub. Dit is een gel of crème met korrels erin. Het liefste zijn dat natuurlijk natuurlijke korreltjes, want Viva Donna is vooral duurzaam bezig! Een bodyscrub is wat anders dan een gezichtsscrub, deze mag je dus ook nooit op de huid van het gezicht aanbrengen! Daar het is veel te grof voor. 

Hoe gebruik je een bodyscrub?

Neem een hoeveelheid ter grootte van een 2 euro munt, verdeel de bodyscrub over de handen en breng het gelijkmatig aan op een al vochtige lichaamshuid. Roteer zacht tot dat je ieder plekje van de huid hebt gehad. Afspoelen met  veel lauw warm water. Het is verstandig om nu een bodycrème of bodylotion aan te brengen. Het trekt nu veel beter in als de dode huidcellen eraf zijn!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box