Terug

Voetscrub (6)

Filters

Voetscrub

De handen zijn je visite plaatje en je voeten hebben heel wat te verduren,  we weten als geen ander bij Viva Donna dat je ze goed moet verzorgen hierdoor. We hebben daarom de beste merken in hand en voetverzorging voor jullie uitgekozen. Onze merken zijn super verzorgend en uiterst duurzaam.

Voetscrub

Een voetscrub zorgt voor zachtere voeten met minder eelt. Als je na de voetscrub ook nog een voetencrème aanbrengt dan heb je helemaal snel heerlijk zachte voeten.

De voeten die hebben heel wat te verduren gedurende ons leven. Als je ze goed verzorgt dan kan je een hoop leed voorkomen.

Hoe breng je een voetscrub nou het beste aan?

Schud de flacon eerst goed. Neem een hoeveelheid voetscrub ter grootte van een euro muntje op de binnenkant van de hand en verdeel dit over je voet. verdeel de voetscrub over de de al vochtige voeten en masseer het met zachte bewegingen in de huid. Dit doe je ook bij de andere voet. Hierna spoel je je voeten af met veel lauw warm water. Als je ze hebt afgedroogd dan voelen je voeten super zacht aan!! Je kan hierna een voetencrème aanbrengen maar dat is geheel niet altijd nodig. Kijk wel uit als je op een tegelvloer stopt, het kan glad zijn!

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box