Terug

Oogverzorging voor mannen (20)

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. Hier vindt u heerlijke oogverzorging/ oogcrème voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen.

Filters

Oogverzorging voor mannen

Tegenwoordig verzorgen mannen zich ook steeds meer met speciale huidverzorging voor mannen. Dat is ook echt noodzakelijk, want de mannenhuid is echt niet hetzelfde als de vrouwenhuid. De mannenhuid is dikker, maar net zo gevoelig. Dus mannen laat de pot van je vriendin staan en koop je eigen verzorgingsproduct!

Oogverzorging voor mannen

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. De huid van de mannen veroudert in een ander en later stadium als bij vrouwen. De vrouw verouderd langzaam vanaf haar 23e en de man verouderd in snelelr tempo maar vanaf ongeveer 35 jaar.  De ooghuid is 7x dunner dan de rest van uw gezichtshuid. Het heeft dus een andere verzorging nodig. Wij hebben voor u de beste oogverzorging uitgezocht een alle type ooghuid problemen. Hier vindt u heerlijke oogverzorging/ oogcrème voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen. Uiteraard helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste producten voor uw huid.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box