Terug

Wat is foiling?

Er zijn in de visagie / make-up wereld heel veel beauty termen waar jij wellicht nog nooit van gehoord hebt. De meeste termen zijn wel trend onderhevig. Maar we zullen ze jou zo goed mogelijke uit proberen te leggen. Een van die termen is: Foiling. Maar wat betekent dat en hoe kan je dat doen? We leggen het je uit.

 

Wat is Foiling?

Foiling is een make-up techniek term uit de visagie wereld. Hiermee kan je poeder oogschaduw of losse pigment oogschaduw tot een product met metallic finish transformeren. Je maakt dus eigenlijk je eigen kleur oogschaduw die intensiever en donkerder is.

 

Hoe werkt Foiling?

Kies een sterk gepigmenteerde oogschaduw uit. Meng deze met water, of liever nog met de vloeistof uit een gezichtsspray. Die is schoner en zuiverder. Vermeng deze goed met elkaar. Er ontstaat een vloeibare oogschaduw. Breng het aan op de oogleden met een kwastje. Je kan dat doen door het op het hele ooglid aan te brengen, maar je kan het ook alleen als eyeliner aanbrengen. Je nieuwe, vloeibare verf ligt als aan glanzende folie op je oog.

Je moet even geduld hebben tot het droog is, maar daarna zit het de hele dag perfect op je ogen.

Onze make-up merken zijn

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box