Terug

Zonnebrand (52)

Filters

Zonnebrand

De zon heeft hele goede invloeden op je huid, daar weten we bij Viva Donna alles van. Het zorgt voor extra aanmaak van Vitamine D, Je voelt je er prettig bij. Je lichaam warmt er van op, maar je moet ook erg uitkijken met de schadelijke invloeden van de zon. Wij hebben in onze webshop duurzame verzorgende zonnebrandproducten

 

Waarom moeten we zonnebrandproducten gebruiken?

De zon is heerlijk zoals iedereen ervaart, maar de schadelijke straling in de zon zorgt niet alleen voor verbranding, maar kan uiteindelijk ook voor huidkanker zorgen. Verder is de zon de grootste veroorzaker van huidveroudering die er is. En hoe meer je verbrand hoe meer last je kan krijgen van pigment storingen. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Dit doe je met goede Zonverzorging.

 

Hoe smeer je het beste in de zon?

Goede zonverzorging is erg belangrijk. maar hoe smeer jou nou goed?

Smeer je gezicht dagelijks in met een dagverzorging/ dagcrème met een spf erin. Ook op dagen dat je niet naar het strand gaat!! De stralingen zitten niet alleen in de felle zon als je gaat zonnebaden! Dit helpt de huid beschermen tegen huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs ernstige huidziektes zoals kanker.

Verder moet je als je wel gaat zonnebaden thuis of op het strand, in de tuin werken of fietsen in de zon goed insmeren. Dit doe je door je een half uur voor je de zon ingaat, je in te smeren met een zo hoog mogelijke factor. Daarna moet je  iedere 2 uur een goede zonnebrand crème gebruiken met minimaal factor 30. En blijf tussen 12 en 15u uit de zon.

 

Welke producten zijn het beste tegen zonnebrand?

Een lekker bruin kleurtje dat willen we allemaal wel, maar hoe ga je daar nou verstandig mee om? We hebben hier alle Zonverzorgingsproducten voor je op een rijtje gezet:

 

Zonnebrand

Zonnebrand is eigenlijk het belangrijkste Zonverzorgingsproducten dat je kan gebruiken om verstandig om te gaan met de zon. Je hebt diverse factoren in zonnebrand ( ook wel SPF, sun protection factor genoemd) 
Je hebt de volgende zonnebrand factoren:

  • zonnebrand spf 10
  • zonnebrand spf 15
  • zonnebrand spf 30
  • zonnebrand spf 50

Zonnebrand spf 50 is het hoogste in bescherming tegen de zon. Dit beschermt ongeveer 98%. Hogere bescherming is er niet. Een sunblock, zoals ze vroeger weleens verkochten, bestaat niet. De zon is niet voor 100% te blokkeren helaas. Daarom wordt je ook met een zonnebrand SPF 50 gewoon nog bruin, alleen mooie, rustig en verstandig.

Blog over Loveli Zonnebrand

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box