Terug

Wenkbrauwpoeder (21)

Filters

Wenkbrauwpoeder

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Hierna ga je aan de slag met de oogmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een wenkbrauwpoeder?

Een wenkbrauwpoeder valt onder de wenkbrauw make-up. Het is een natuurlijke poeder met kleur en vezels die de natuurlijke wenkbrauwen inkleuren en  voller maken. Wij zijn hier dol op, want het ziet er veel natuurlijker uit dan als je de wenkbrauwen aanzet met een wenkbrauwpoeder dan met een wenkbrauw potlood. En de vezels die in de poeder zitten geven ook direct meer volume aan de wenkbrauwen. De meeste wenkbrauwpoeders zijn watervast, dit betekent dat als je ermee in de regen loopt dat het niet hoort uit te lopen, maar bij mat weer en wrijven kan het wel vervagen.

 

Hoe gebruik je een wenkbrauwpoeder?

Een wenkbrauwpoeder zit in een flesje, dan heb je losse wenkbrauwpoeder, en je hebt compacte wenkbrauwpoeder. Bij de losse wenkbrauwpoeder zit vaak net als bij een lipgloss een soort schuine kwastje waarmee je de wenkbrauwen gemakkelijk kan intekenen. Bij de compacte wenkbrauwpoeder is vaak een los penseeltje meegeleverd. Deze wenkbrauwpenseel is gemaakt van smalle stevige haren die schuin aflopen. Je kan met dit kwastje even door de compacte poeder en daarna de wenkbrauwen intekenen. 

 

Welke kleur wenkbrauwpoeder kan ik het beste kiezen?

Wenkbrauwpoeders zijn er in meerdere verschillende kleuren. Je hebt ze van licht bruin tot donkerbruin, van as blond tot zwart en van grijs tot bordeaux rood. Kies de kleur die bij jou huid en haar past en houdt er rekening mee dat een poeder op de huid vaak donkerder overkomt dan je in het doosje of flesje ziet.

Dames die blonde wenkbrauwen hebben raden wij aan om een zo licht mogelijke kleur te kiezen en het dan heel dus aan te brengen. Dit geeft net dat kleine beetje wenkbrauw wat een huid met blond haar mist.

Grijs is een tint die veel mensen mooi staan. Als wij dat advies geven dan schrikken mensen vaak, maar de kleur grijs past zich heel mooi aan aan je huid en haren van de wenkbrauwen.

Je vindt bij ons wenkbrauwpoeder van ZAO en Divaderme

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennisbank eens.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »