Terug

Decaar Handcrème (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Decaar Handcrème

Decaar Handcrème voor zacht verzorgde handen

Je handen zijn je visite plaatje. Het is dus belangrijk ze goed te verzorgen. Dat doe je met de Decaar handcrème.  Deze handcrème is lekker luchtig en trekt snel in. Verder geeft het een verheldering op de handen waardoor de huid er egaler uitziet en pigmentvlekken verminderen.

Hoe gebruik je de Decaar Handcrème? 

  • Breng een klein beetje Decaar Handcrème aan op de bovenkant van de handen.
  • Verdeel het met de andere bovenkant hand.
  • Wrijf het uit.
  • Wrijf het hierna ook naar de binnenkant van je handpalmen. 
  • Door op deze manier de Decaar Handcrème aan te brengen heb je minder nodig en de binnenkant van je handen nemen weinig  handcrème op, dus heb je ook geen vette handen na het insmeren van je handen.
  • Je mag het meerdere keren aanbrengen per dag, maar ons advies is om het in ieder geval in de avond te doen voordat je gaat slapen, want dan heeft het de hele nacht de tijd om in te trekken.

 

Waar staat Decaar voor?

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar gezichtsmasker is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Decaar gezichtsmasker is een van de producten van Decaar.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box