Terug

Loveli aftersun (4)

Filters

Loveli aftersun

Het is super belangrijk om je dagelijks in te smeren tegen de schadelijke invloeden van de zon. In de zon verdamp je veel vocht en het is dus met zo belangrijk om na het zonnen de huid zijn vocht terug te geven en te koelen. Dit doe je met een aftersun. Loveli heeft sinds kort ook aftersun. Het is een heerlijk frisse gel met Komkommer extract en aloë vera. Het verzacht de huid, verzorgt de huid en verkoelt de huid zodat de warmte niet doorbrand in je huid. Verder ruikt de Loveli Aftersun ook nog eens heerlijk fris en bevat het product geen schadelijke ingrediënten! 

Waar staat Loveli voor?

De Loveli lichaamsverzorging is een van de producten van Loveli.

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli lichaamsverzorging 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli lichaamsverzorging is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »