Terug

Deodorant (68)

Een goede deodorant is essentieel voor een goede frisse hygiëne. Hier vind u de beste deodorants.

Filters

Deodorant

Hygiene is een van de belangrijkste dingen voor een goede  lichaamsverzorging Wij hebben mooie, fijne en duurzame producten voor jullie geselecteerd in onze webshop.

Deodorant

Ieder mens zweet, de een wat meer dan de ander en bij de een ruikt het meer dan bij de ander. Bij goede hygiene hoeft zweet niet te stinken, maar door bacteriën en hormonale invloeden of intense lichaamsactiviteiten kan het wel eens voorkomen dat zweet stinkt. Daarvoor gebruik je buiten het wassen om een Deodorant. Een Deodorant kan helpen beschermen tegen zweet en tegen nare geurtjes. (Dit noemen ze antiperspirant en antitransparant). 

Tegenwoordig worden er steeds vaker deodorants gemaakt waar geen aluminium in zit, niet iedereen wil deze stof in zijn of haar deodorant aangezien er onderzoeken zijn geweest die hebben aangetoond dat een overdosis in deodorant niet altijd even onschadelijk is. Merken zoals Loveli ( zonder aluminium en tegen hormoon invloeden) en zZacht ( Zonder aluminium en anti bacterieel) zijn hier voorbeelden van.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box