Terug

Reinigingsmousse (10)

Filters

Reinigingsmousse

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal reinigingsproducten.

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Reinigingsmousse

Een reinigingsmousse is één van de   reinigingsproducten producten die wij in het assortiment hebben. Een reinigingsmousse gebruik je met water. Je kunt het ook heel makkelijk onder de douche gebruiken. 

Hoe breng je reinigingsmousse aan?

Je begint met het nemen van een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeel het schuim dan gelijkmatig over je gezicht en masseer het in met zachte ronde bewegingen. Daarna afspoelen met veel lauw warm water. 

Je hebt reinigingsmousses voor diverse huidtypes. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen. Je kunt kiezen uit de merken Decaar, Ericson Laboratoire, Algologie, Extenso, Keenwell of Zao essence of nature.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »