Terug

Hoe verwijder je Striplac het beste?

Alessandro Striplac is een super mooie nagellak die je heel gemakkelijk als vliesje van de nagelplaat kunt verwijderen. De eerste Striplac producten werkte allemaal zo. Je trok het vliesje er zo vanaf, eventueel met behulp van de Striplac Peel off activator. Bij de Striplac 2.0 kan je kiezen!

Zo verwijder je de Striplac

Met de nieuwe Striplac Soak off or peel off 2.0 kan je kiezen hoe je de nagellak van de nagelplaat afhaalt. Je kan het op de volgende manieren doen:

  • Peelen, De nagellak eraf “peelen” is eigenlijk net zo als bij de Striplac 1.0. Je kan de laklaag eraf trekken als een vliesje. Je kan de nagellak een beetje opwippen aan de zijkant van de nagel en dan verwijder je het heel gemakkelijk. Maar let op! Je mag hier de nagelplaat niet mee beschadigen. Het moet echt soepel gaan. Anders moet je de Striplac Peel Off activator gebruiken! Breng voor je gaat slapen een laagje Peel off activator aan op de Striplac en ga slapen. Als de laklaag nog niet goed los laat herhaal het dan nogmaals. Hierna verwijder je de lak laag als een vliesje zonder de nagelplaat te beschadigen.
  • Soaken, Het is nieuwe dat je ook de Striplac van de nagelplaat kan “soaken”. “Soaken” betekent letterlijk afweken.Dit werkt iets sneller dan het “peelen”. Je hebt hier de Striplac Wraps  en de Striplac Liquid  voor nodig. Breng de Liquid aan op een wrap en vouw deze over de Striplac laag heen. Laat het ongeveer 10- 15 minuten inweken en je veegt de laklaag er zo weer vanaf!

Welke keuze je maakt dat maakt niet uit, beide vormen van Striplac nagellak verwijderen zijn even zacht voor de nagels!

Hoe verwijder je Striplac

Bekijk alle Striplac producten hier, alle Striplac benodigdheden hier en alle nagelstylingsproducten hier.

Beste nagellak

 

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Welke nagellak blijft het langste zitten?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box