Terug

Wat is beter voor je haar: kammen of borstelen?

Als je ‘s morgens uit bed komt, kam of borstel jij dan je haar om het weer in model te brengen? De meeste mensen doen dat iedere dag, maar wat is nou beter voor je haar kammen of borstelen? We vertellen het je hieronder allemaal.

Wat is beter voor je haar kammen of borstelen.jpg

Je haar Kammen of borstelen?

Borstelen en kammen is eigenlijk allebei niet zo heel goed voor je haar. Maar je moet toch wat als je niet met een vogelnest op je hoofd wil rondlopen. Er zit veel verschil in kammen en borstels en de hoeveelheid schade die ze aanrichten. Het beste ontdoe je je haar van klitten met je vingers of met een wijd-getande kam. Een persoonlijke favoriet van mij is de Tangle Teezer. Dit is een bostel met plastic puntjes die je haar gemakkelijk en snel ontdoet van klitten zonder het veel te beschadigen.

Wel is het slim om je haar te borstelen of kammen met zo min mogelijk weerstand. Heb je krullen of veel last van klitten, kam dan je haar onder de douche terwijl er conditioner in zit. Heb je steil haar en weinig last van klitten, dan is het beter om gewoon je haar te kammen als het droog is.

Je vindt alle haarverzorging hier. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »