Terug

Ericson Laboratoire Enzymacid (2)

Filters

Ericson Laboratoire Enzymacid

 

Ericson Laboratoire Enzymacid

Ericson Laboratoire Enzymacid is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van de doffe huid, rijpere huid, onzuivere huid. Het bestrijdt verse pigmentvlekken, littekens en vermindert rimpels. Het geeft een boost aan de huid, de producten worden beter opgenomen en de huid gaat weer stralen.

 

Hoe werken de Ericson Laboratoire Enzymacid producten?

De Ericson Laboratoire Enzymacid proudcten zijn een MICRO-DERMABRASIE CHEMISCHE PEELING / ENZYMATISCHE PEELING

Deze producten hebben een Mechanische, chemische, biologische, revitaliserende en oplichtende werking.

ERICSON LABORATOIRE streeft continue naar innovatie, vernieuwing en verbetering met een super krachtige exfoliatie methode. Gebaseerd op de synergie van exfolierende HIGH TECH ingrediënten. Deze ‘PEELENDE’ huidverzorging met meervoudige werking maakt deel uit van de nieuwe ‘gezondheidstechnologieën voor de huid’ waarmee de kwaliteit van de huidweefsels aanzienlijk kan worden verbeterd.

• Mechanische werking met onmiddellijke verwijdering van de opper vlakkige lagen en de dode cellen.
• Chemische werking voor een gladde huid, een stralende teint en een ‘oplichtend’ effect ‘.
• Langdurige biologische werking van meerdere weken, waardoor de weefsel regeneratie wordt geactiveerd.
• Revitaliserend effect op de huidcellen en tonificering van de huid.
• Gestabiliseerde oplichtende werking op pigmentvlekken.

 

HET IS VAN GROOT BELANG DAT JE DEZE PRODUCTEN NIET OP EIGEN HOUDJE GAAT GEBRUIKEN MAAR IN OVERLEG MET EEN SCHOONHEIDSSPECIALISTE. HEB JE VRAGEN NEEM DAN KONTACT MET ONS OP. WIJ HELPEN JE GRAAG!

 

Welke producten bevat de Ericson Laboratoire Enzymacid

 

Meer over Ericson Laboratoire Ericson Laboratoire Enzymacid

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

Ericson Laboratoire producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box