Terug

Baby Haarverzorging (2)

Filters

Baby Haarverzorging

De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Daar weten wij bij Viva Donna alles van. Wij hebben een aantal merken in ons webshop assortiment die speciaal voor die gevoelige kinderhuidjes geschikt zijn.

Hoe verzorg ik mijn baby en kind goed?

De huid van baby's en kinderen is veel kwetsbaarder dan de volwassenen huid. Het heeft daarom een betere en specifiekere verzorging nodig dan de volwassenen huid.

Ze dragen vaak nog een luier, wat een aanslag is op de billen en dan komt de billencrème en de zachte billendoekjes om de hoek kijken. Ze mogen nog niet te veel in de zon en als ze al in de zon gaan dan moeten ze echt een speciale zonnebrand en aftersun gebruiken. En als ze een droge huid hebben dan kunnen we ze niet met een normale huidverzorging insmeren daar moet je een speciale voor gebruiken voor kinderen.

Ook is het slim om eens na te denken over eventueel biologische of natuurlijke producten te gebruiken voor baby's en kinderen, want als die geurstoffen, geur en kleur stoffen zijn nou n iet bepaald goed voor de huid.

Baby haarverzorging

Wat is er niet lekkerder dan een baby die heerlijk ruikt naar babyproducten. De haartjes van een baby en klein kindje zijn vaak nog erg zacht en kwetsbaar. En de hoofd huid is ook heel gevoelig voor invloeden. Bij een baby kan gemakkelijk berg ontstaan.  Je moet ze nog niet wassen en in model brengen met haar producten van volwassenen. Hiervoor heb je Baby Haarverzorging. Je hebt speciale zachte babyshampoo en heerlijke haarlotion waar je de haartjes van de baby mee in model kan brengen en heerlijk fris kan laten ruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box