Terug

Make-up bril (7)

Filters

Make-up bril

Make-up bril

Het is soms  handig om wat make-up accessoires te hebben als je je gaat opmaken met make-up. En daarvan is de make-up bril er één!

Naar mate je ouder wordt gaan je ogen achteruit en kan je dichtbij minder goed zien. Dan gaan we over op de leesbrillen. Die zitten dan in iedere tas en liggen op iedere plek als je zo richting de 50 gaat. Maar je ogen opmaken of je wenkbrauwen epileren met zo'n leesbril dat gaat natuurlijk niet omdat de rand van je bril er dan voor zit.

Daarom hebben wij de Make-up bril in ons assortiment in diverse sterkte. Met deze bril kan je heel gemakkelijk je ogen opmaken en wenkbrauwen epileren. 

Zo gebruik je de make-up bril:

Zet de bril op en zet het glas voor het  oog dat je niet wilt opmaken of  welke wenkbrauw je niet wilt epileren.  Ben je klaar met dit ene oog? Zet dan het glas heel gemakkelijk naar de andere kant en je kan aan de slag met dat oog!

Succes!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »