Terug

Micellar lotion (8)

Filters

Micellar lotion

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal reinigingsproducten.

Micellar lotion

Een Micelair lotion, ook wel cleansing lotion genoemd, is wel een reinigende lotion in tegenstelling tot de gewone gezichtslotions. Je kunt deze lotion als volledige reiniging gebruiken. Je gezicht is schoon, zacht en comfortabel. Deze micelair lotion bevat het stofje micel en werkt reinigend. Al werkt een reinigingsmilk (facewash, mousse of olie) met lotion vaak intensiever.

Als je een weekendje weggaat is het ook handig, dan hoef je maar 1 product mee te nemen. Je kan een micelair lotion ook gebruiken om de huid na te reinigen na een reinigingsmilk, reinigingsgel, enz. 

Goede gezichtsreiniging 

Het is heel belangrijk voor een mooie huid om 2 keer per dag goed te reinigen.  Bedenk dat als je de huid niet dagelijks reinigt dat je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid smeert. De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Er zijn veel verschillende soorten gezichtsreinigingsproducten. Je kan kiezen welk product voor jouw huid het fijnste aanvoelt of het gemakkelijkste werkt. En het is belangrijk te weten of je graag met of zonder water reinigt. 
Andere gezichtsreiniging producten zijn bijvoorbeeld een reinigingsgel, reinigingsmousse, reinigingsolie, gezichtslotion en meer. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »