Terug

Nagelverharder (17)

Een nagelverharder help je nagels steviger te maken. Wij helpen je graag om jou nagel problemen op te lossen.

Filters

Nagelverharder

Wij van Viva Donna weten dat je nagels verzorgen een pre is voor mooi verzorgde handen en nagels. Je handen zijn je visiteplaatje en als ze mooi verzorgd zijn zie je er direct meer verzorgd uit! In onze webshop vind je diverse nagelverzorging merken zoals Trind, Alessandro en OPI die mooie duurzame verzorgende en trendy nagelproducten hebben. 

Waarom is nagelverzorging zo belangrijk?

Nagelverzorging is belangrijk voor mooie verzorgde nagels. Niets is smeriger dan lelijke vieze nagels. En als je de nagels niet goed verzorgd en of  te weinig voeding geeft dan kan je allerlei klachten krijgen zoals droge nagels, ribbels in de nagels, afbrokkelende nagels slappe nagels enz.

Nagelverharder

Een nagelverharder help je nagels steviger te maken. De nagel mist vaak aan stevigheid, maar ook aan voedingstoffen. Wij hebben de kennis in huis om jou te helpen met je probleem. Als je van nature zachte of slappe nagels hebt, of je nagels breken of splijten gemakkelijk. Dan is het aan te raden om een Nagelverharder te gebruiken. Je hebt nagelverharders die je alleen als kunnen mag doen en je hebt nagelverharders die je dagelijks kunt gebruiken. Dit heeft met de werkzame stoffen te maken die in het product zitten. Formaldehyde wordt hier vaak voor gebruikt en dit is een stofje die je niet lang achter elkaar mag gebruiken. Hoe je zo'n nagelverharder kuur doet dat lees je hieronder.

 

 

Hoe werkt een nagelverharder kuur?

 

Heb je zachte nagels? Dan hebben wij de oplossing:

De Kuur bestaat uit de volgende producten:

- Cuticle remover

- 2 manicure sticks

- Cuticle Balsem

- Nail magic Buffer

- Nail Balsem

- Nail repair Naturel

- Hand repair

 

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1

Met het kwastje Cuticle remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen.

 

Stap 2

Met het kwastje Cuticle balsem op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1-2 min laten intrekken en vervolgens het restant in de nagel en nagelriemen masseren totdat deze helemaal droog zijn.

 

Stap 3:

Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail magic file ( Nooit vaker!!)

Maak halfronde bewegingen ( te beginnen bij de matrix / Halve maantje en vervolgens naar voren werken.) Eerst gebruik je de half zwarte zijde. Hiermee verwijder je absolute top laagje van de nagel. Daarna met diezelfde ronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze beweging met de lange zwarte zijde. 

Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het de perfecte basis voor de verdere verzorging.

 

Stap 4:

Met het kwastje van de Nail Balsem op de nagel aanbrengen. Ongeveer 1-2 minuten laten inwerken en daarna het restant inmasseren tot de nagels helemaal droog zijn.

 

Stap 5:

De eerste 2 weken dagelijks een laagje Trind Nail repair direct op de nagels aanbrengen ( als nagellak) Steeds het vorige laagje verwijderen met de Trind  Aceton free nail polish remover.

Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgegroeid op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om eens per week een laagje nail repair aan te brengen.

 

Stap 6:

Om de behandenling compleet te maken gebruik je geen gewone handcrème maar een uniek product Trind  Hand repair gebaseerd op Duo liposomen en Vitamine A, E en C complex

 

TIP: Knip je nagels  niet maar vijl ze als je ze korter wilt maken!! Door ze te knippen komt er grote druk te staan op de nagelmatrix ( wortel) en dat kan blijvende beschadigingen geven in de nagelplaat. oa hobbeltjes, ribbeltjes enz. Gebruik hiervoor een glas vijl of een kartonnen vijl ( geen ijzeren, die zijn te heftig voor de nagel)

 

Gegarandeerd resultaat; Geen resultaat geld terug*

Lees ook: Welke nagellak blijft het langste zitten?

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »