Terug

Nagelverharder (18)

Een nagelverharder help je nagels steviger te maken. Wij helpen je graag om jou nagel problemen op te lossen.

Filters

Nagelverharder

Een nagelverharder help je nagels steviger te maken. De nagel mist vaak aan stevigheid, maar ook aan voedingstoffen. Wij hebben de kennis in huis om jou te helpen met je probleem. 

Wij geven niet alleen advies, maar verzorgen ook workshops in nagelverzorging. Kijk bij onze workshop aanbod

 

Heb je zachte nagels? Dan hebben wij de oplossing:

Kuur:

De Kuur bestaat uit de volgende producten:

- Cuticle remover

- 2 manicure sticks

- Cuticle Balsem

- Nail magic Buffer

- Nail Balsem

- Nail repair Naturel

- Hand repair

 

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1

Met het kwastje Cuticle remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen.

 

Stap 2

Met het kwastje Cuticle balsem op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1-2 min laten intrekken en vervolgens het restant in de nagel en nagelriemen masseren totdat deze helemaal droog zijn.

 

Stap 3:

Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail magic file ( Nooit vaker!!)

Maak halfronde bewegingen ( te beginnen bij de matrix / Halve maantje en vervolgens naar voren werken.) Eerst gebruik je de half zwarte zijde. Hiermee verwijder je absolute top laagje van de nagel. Daarna met diezelfde ronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze beweging met de lange zwarte zijde. 

Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het de perfecte basis voor de verdere verzorging.

 

Stap 4:

Met het kwastje van de Nail Balsem op de nagel aanbrengen. Ongeveer 1-2 minuten laten inwerken en daarna het restant inmasseren tot de nagels helemaal droog zijn.

 

Stap 5:

De eerste 2 weken dagelijks een laagje Trind Nail repair direct op de nagels aanbrengen ( als nagellak) Steeds het vorige laagje verwijderen met de Trind  Aceton free nail polish remover.

Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgegroeid op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om eens per week een laagje nail repair aan te brengen.

 

Stap 6:

Om de behandenling compleet te maken gebruik je geen gewone handcrème maar een uniek product Trind  Hand repair gebaseerd op Duo liposomen en Vitamine A, E en C complex

 

TIP: Knip je nagels  niet maar vijl ze als je ze korter wilt maken!! Door ze te knippen komt er grote druk te staan op de nagelmatrix ( wortel) en dat kan blijvende beschadigingen geven in de nagelplaat. oa hobbeltjes, ribbeltjes enz. Gebruik hiervoor een glas vijl of een kartonnen vijl ( geen ijzeren, die zijn te heftig voor de nagel)

 

Gegarandeerd resultaat; Geen resultaat geld terug*

 

Zo heb je in no time weer mooie handen en  nagels en maak jij altijd een goede eerste indruk.
Stralende Groetjes Viva Donna!!

 

* Geld terug alleen met foto's voor en na /  retour bedrag is € 64.50 / verplicht producten te retourneren en zelf retour kosten op zich te nemen.

 

 

Relevante producten

TRIND: Trind nailbalsam, Trind nail balsem, Trind Repair Matt, Trind Repair Pearl pinkTrind Repair Anti-bite, Nail Balsem, Trind nagellak remover aceton vrij, Trind Kuur, Trind Perfect systemTrind hand repair, Trind cuticle remover, Trind soft cuticle pen, Trind cuticle balsem, Trind Extra moistuizing cuticle cream,  Trind magic BufferTrind Flexi Vijl, Trind Fungail Nail serum, Trind proffesionel glass vijl, Trind Keratine restore, Trind repair, Trind Nail Brightner, Trind Keratin Nail protector,

Alessandro: Alessandro nail polish remover roseAlessandro nail polish remover geelAlessandro nail polish remover lavendel , Nailspa Kuur zachte nagels, Nailspa Kuur splijtende nagels,  Nailspa Mango Nail serum, Nailspa Cuticle remover,  Nailspa Mineral sealer, Nailspa Biotin nagelverharder, Nailspa Calcium nagelverharder dunne nagel, Nailspa Nagel aufbau creme voor splijtende nagels, Nailspa verzorging voor dunne nagels, nagelvijl geel voor de stevige nagel, nagelvijl blauw dunne nagels, nagelvijl rose spijtende nagel, Nailspa Quickshine vijl

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box