Terug

CC cream (3)

Filters

CC cream

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Wat is een CC cream?

CC staat voor Correcting and Cover. Het camoufleert de oneffenheden en geeft een tintje. Vaak is het een anti-age product. In plaats van een foundation kan je natuurlijk een CC cream. gebruiken om de huid te egaliseren.

Tegenwoordig hoor je ook veel over de CC cream. Maar wat is dit nou eigenlijk? Ze vallen onder de getinte dagcrèmes. Ze geven een tintje en daarbij hebben ze nog een andere functie. Een foundation kies je echt in de huid tint en doet alleen corrigeren. Een CC heeft iets minder dekkracht, maar geeft direct ook een tintje. 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de kleur, wij helpen je graag!

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennisbank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »