Terug

Wat is de beste huidverzorgingsroutine?

Het is belangrijk om een goede huidverzorging routine te hebben zodat je zo lang mogelijk je huid mooi, stralend en jong houdt. Maar hoe verzorg je je huid nou op de beste manier? We vertellen je hier hoe je dat het beste kunt doen!

Hoe verzorg je het beste je huid?

Reinigen: In de ochtend na het opstaan moet je je huid reinigen voor je je huidverzorgingsproducten gaat aanbrengen. Dit doe je met producten die bij jou huidtype passen. Hieronder vertel ik meer over de verschillende reinigingsproducten

Voor je gaat slapen en je nachtverzorging aan brengt is het weer van belang dat je je huid reinigt met de producten die jij en jouw huid het fijnste vinden.

Oogcreme:  Ook een oog crème mag in jouw huidverzorgingsroutine echt niet ontbreken. Breng zowel in de ochtend als in de avond een klein beetje oog crème aan met je ringvinger, kloppend in je huid. Breng een oog crème altijd als eerste aan dat je de huid hebt gereinigd.

Gezichtsserum / elixer; Een Gezichtsserums gebruikt je direct na het reinigen van de huid. Na een  serum wordt je dag- of nachtcrème beter opgenomen. En een serum kan in de huid naar diepere huidlagen trekken. Kies een serum voor jouw huidtype, huidconditie en huidprobleem

Dagcrème; Een Dagcrème gebruik je overdag nadat je een serum hebt gebruikt en is er voor om de huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Gebruik het liefste een dagcrème met SPF. Nadat je het serum hebt aangebracht, breng je direct de dagcrème aan. Je hoeft het serum niet eerst te laten intrekken. Neem nooit teveel crème in een keer want wat de huid niet nodig heeft dat neemt de huid niet op!! Je kan beter een klein beetje pakken en daarna een beetje bijpakken als je te weinig hebt.

Nachtcreme; Een nachtcrème gebruik je voor het slapen gaan. Een nachtcrème helpt je huid om te herstellen. Breng je nachtcrème direct aan nadat je je serum en je oog crème hebt aangebracht. Neem nooit teveel crème in een keer want wat de huid niet nodig heeft dat neemt de huid niet op!! Je kan beter een klein beetje pakken en daarna een beetje bijpakken als je te weinig hebt.

Scrub: Scrub de huid wekelijks ongeveer 2-3 keer met een milde gezichtsscrub of gezichtspeeling. Dit zorgt ervoor dat je huid een stralende teint houdt en je dode huidcellen worden verwijderd. Dode huidcellen zorgen voor verstopte poriën en een scrub kan je daar voor een deel dus voor behoeden.

Gezichtsmasker; Een gezichtsmasker is echt een cadeautje voor je huid! Breng na het scrubben van je huid een gezichtsmasker aan die jouw huid een boost geeft. Kijk goed naar de maskers van jouw huidtype en huidprobleem, want een reinigend masker is voor een rijpere huid echt niet fijn! Kies een masker die bij jouw huid past!

Hals en Decolleté creme: Vergeet ook je decolleté niet, want vaak zien mensen aan he handen en je decolleté hoe oud je echt bent! Breng dus iedere avond voordat je gaat slapen een dun laagje hals en decolleté creme aan! Je zal zien dat het deze huid goed doet!

 

Je vindt alle huidverzorging hier

Wat is de beste huidverzorgingsroutine

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box