Terug

Hoe gebruik je een Shampoo soap bar?

Shampoobars; ze zijn ontzettend populair momenteel. Het is goed voor het milieu omdat er geen plastic in verwerkt wordt en de meeste merken zijn 100% natuurlijk qua ingrediënten. Maar daarnaast heeft het nog meer voordelen. Je shampoo neem minder ruimte in als je op vakantie gaat en het is zeer veel voordeliger. Een shampoobar gaat wel tot 80 a 100 wasbeurten mee, afhankelijk van het merk dat je gebruikt.

Zo gebruik je een shampoo soap bar

  • Wrijf met natte handen de Shampoo Bar tussen je handpalmen zodat er schuim ontstaat. Een alternatief is om de Shampoo Bar direct door je haar te wrijven. Dit geeft alleen wel een sterker ontvettend effect.
  • Gebruik het schuim om je haren in te zepen. Masseer het schuim zorgvuldig door je haar. Je kunt het ook sneller doen, maar door masseren schud je alle vettigheid en ander vuil uit je haar.
  • Geniet van de heerlijke wasbeurt en spoel hierna je haar grondig uit.
  • Berg de Shampoo Bar netjes op, bij voorkeur op een droge plaats. Voila!

Wil jij ook je best doen voor een plastic vrij milieu? Bekijk dan hier onze shampoobars

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »