Terug

Decaar Oxygen line (21)

Filters

Decaar Oxygen line

Decaar Oxygen Line voor een frisse uitstraling en een boost voor je huid

De Decaar Oxygen line bevat producten waarin de huid voorzien wordt van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. De DÉCAAR Oxygen line producten zijn bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Wat doet Perfluorcarbon in de Decaar Oxygen line?

Perfluorcarbon is een van de belangrijkste werkstof in de DÉCAAR Oxygen line producten. Het is een werkzame stof die is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.

Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Zuurstof in de Decaar Oxygen line; waarom is het zo belangrijk voor de huid?

Zuurstof is de stof waardoor wij in leven blijven. Ook voor de huid is het essentieel. Het zorgt er voor dat de doffe en verouderde huid er jonger uitziet. Heet vermindert  rimpels en lijntjes en geeft de huid een boost. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Voordelen van de Decaar Oxygen line

 • Decaar Oxygen line Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
 • Decaar Oxygen line Normaliseert de vochtbalans.
 • Decaar Oxygen line Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
 • Decaar Oxygen line Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
 • Decaar Oxygen line Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
 • Helpt bij de bloedcirculatie.
 • Activeert het herstel van de epidermale cellen.
 • Decaar Oxygen line Vermindert roodheid en ontsteking.
 • Rimpels en lijnen.
 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Grove poriën.

Welke producten zitten er in de Decaar Oxygen line?

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Oxygen line is een van de productenlijnen van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Oxygen line zijn daar hele fijne producten voor.

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Decaar Oxygen line

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »