Terug

Nagelknippers & scharen (1)

Filters

Nagelknippers & scharen

Wij van Viva Donna weten dat je nagels verzorgen een pre is voor mooi verzorgde handen en nagels. Je handen zijn je visiteplaatje en als ze mooi verzorgd zijn zie je er direct meer verzorgd uit! In onze webshop vind je diverse nagelverzorging merken zoals Trind, Alessandro en OPI die mooie duurzame verzorgende en trendy nagelproducten hebben. 

Waarom is nagelverzorging zo belangrijk?

Nagelverzorging is belangrijk voor mooie verzorgde nagels. Niets is smeriger dan lelijke vieze nagels. En als je de nagels niet goed verzorgd en of  te weinig voeding geeft dan kan je allerlei klachten krijgen zoals droge nagels, ribbels in de nagels, afbrokkelende nagels slappe nagels enz.

Nagelknippers, nagelscharen en nagelvijlen

Je kan de nagels het beste bijhouden qua groei met Nagelknippers & scharen of met Nagelvijlen. De teennagels kan je het beste met nagelknippers & scharen kort houden. De nagels van de handen kan je het beste bijhouden met nagelvijlen. Door nagelknippers & scharen te gebruiken zet je eigenlijk vrij veel druk op de nagelplaat waardoor je andere nagelproblemen zoals bijvoorbeeld ribbels in de nagels, kunt krijgen. Door ze wekelijks te vijlen met een goede nagelvijl dan blijven ze lang mooi en stevig zonder dat ze gaan slijten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »