Terug

Gezichtsolie (20)

Filters

Gezichtsolie

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi m ogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging

Als je een mooie huid wilt en je mooie huid wilt behouden dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dat betekend dus dagelijks goed reinigen, een dagcrème, nachtcrème en een serum gebruiken. En als aanvulling kan je een gezichtspeeling en gezichtsmasker gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging en we zullen alle producten eens nader uitleggen.

Een goede gezichtsverzorging houdt in: Dagelijks 2x per dag reinigen van de huid, 2x daags aanbrengen van een oog verzorging of oogcrème , het gebruik van een serum, dagverzorging en een nachtverzorging. Eventueel aangevuld met 1-2 x per week een scrub en een masker en evt dagelijks een serum onder de dag en of nachtverzorging. 

Gezichtsolie

Een Gezichtsolie is een dagverzorging of nachtverzorging op basis van pure oliën ( ook wel droge oliën genoemd, dit zijn oliën die snel in de huid trekken en geen vette waas achterlaten). Vaak wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk oliën die een voedende werking op de huid hebben. Het is erg persoonlijk of je liever  je huid verzorgt met ene dagcrème of nachtcrème of liever met een olie. 

Een olie breng je aan op een gereinigde huid met wel of geen serum eronder. Een olie smeert erg goed uit dus je hebt vaak maar een paar kleine druppeltjes olie per keer nodig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »