Terug

Striplac Lamp (10)

Filters

Striplac Lamp

Striplac Lamp - Ledlamp voor het uitharden van Striplac

Striplac is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen die gellak heeft. Zoals het afweken (afsoaken) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp, de Striplac Lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

Naast de Striplac lamp die we los verkopen zitten er ook altijd lampen in de Striplac Starterskits!

De Striplac Lamp hoe gebruik je het?

  • Als je de nagellak hebt aangebracht in een dunne laag dan doe je direct de nagel 30 seconden in de Striplac lamp. Dit doe je zodat de lak niet meer kan uitlopen of terug trekken tijdens dat je de andere nagels lakt.
  • Als je een hand hebt gelakt dan leg je alle nagels in de lamp en laat de nagellak op de hoogste stand goed uitharden in de Striplac lamp.
  • In principe is een laagje van de Striplas voldoende maar als de lak nog niet heeft gedekt dan kan je nog aalle nagel een laagje geven en tezamen in de Striplac lamp uitharden in de hoogste stand.
  • Breng daarna de topcoat aan op de nagels en leg wederom de nagels tezamen in de Striplac lamp en hard op de hoogste stand uit.
  • Soms is het slim om de duimen apart te doen van de vingernagels omdat die anders in de Striplac lamp schuin liggen en dan niet goed genoeg kunnen uitharden. Doe dan de 2 duimen tegelijk en leg ze met de nagels naar boven in de lamp!

 

Meer info over Striplac lamp van Alessandro!

Alessandro was de eerste die met een nagellak kwam die je als een nagellak kan verwijderen, langer blijft zitten dan de gewone nagellak en zijn mooie glans behoudt gedurende de tijd dat de nagellak op je nagels zit. Dit was de Striplac.

Inmiddels is de Striplac lamp al weer vernieuwd en blijft het nog langer zitten. Heb je nog maar 1 kleur lak laagje nodig en gebruik je alleen een topcoat en geen basecoat meer!. Verder kan je het verwijderen door het ad te peelen en af te soaken. En als laatste zijn er inmiddels 65 standaard kleuren nagellak in het Striplac assortiment en brengen ze ieder seizoen 5 trendkleuren nagellak uit die bij de trend kleuren van de kleding branche passen zodat je altijd trendy gelakte nagels kan hebben in trendy kleuren.

De Striplac Lamp is een van de Alessandro Striplac producten.

Viva Donna heeft naast de beauty webshop ook een schoonheidssalon waar zij met Striplac werken. Zij zijn dus de expert van alle  Striplac points in Nederland en België. Verder hebben ze bij Viva Donna het grootste assortiment van heel Nederland en België.

Je vindt hier alle Striplac producten!

Je vindt hier alle Alessandro producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »