Terug

Lipgloss (56)

Filters

Lipgloss

Als je een mooie make-up wilt zetten dan kan je de lipmake-up zeker niet overslaan. Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een lipgloss?

Een lipgloss valt onder de lip make-up. Het geeft kleur aan je lippen waardoor je gezicht gaat spreken. En je make-up maak je er helemaal mee af. De lipgloss helemaal in, en kan je ze shoppen in veel verschillende kleuren en finishes. Een lipstick dekt beter dan een lipgloss en blijft dus ook beter zitten. Maar een lipgloss heeft mega veel glans en geeft volume aan de lippen. Je kan een lipstick ook over een lipstick heen dragen.

Hoe gebruik je een lipgloss?

Een lipgloss gebruik je door de dop open te draaien. Aan de dop zit een kwastje. Hiermee breng je de lipgloss aan op de lippen. Professionals zoals visagisten gebruiken vaak een lippenseel om de lipgloss mee aan te brengen. Dit is hygiënischer en je kan de vorm mooier mee tekenen. Met een lippotlood kan je een mooie vorm maken en er voor zorgen dat een lipgloss minder uitloopt.

Welke soorten lipgloss zijn er?

Je hebt verschillende vormen lipgloss:

  • Glitter lipgloss deze Glosjes hebben mega veel glitters. Dit geeft een super vrolijk effect.
  • Waterachtige lipgloss, Deze lipgloss heeft veel glans, maar geen glitters. De kleuren zijn heel neutraal en zacht.
  • Kleurrijke lipgloss, lijkt een beetje op een vloeibare lipstick, maar dan met meer kleur en comfort en het blijft minder goed zitten. Let er wel op bij deze lipgloss dat je er een lippotlood bij gebruikt want deze lipgloss kan gemakkelijk uitlopen in de lijntjes van de lippen en dat is geen mooi gezicht.

 

Welke kleur lipgloss kan ik het beste kiezen?

Sommige vrouwen vinden het lastig om te bepalen welke tinten lipgloss goed bij ze passen. Nou ik het bij een lipgloss anders dan bij een lipstick, omdat die meer kleur bevatten. je kan dus niet zo snel fout zitten, maar wij zullen jullie er bij helpen. Welke kleur lipstick en of lipgloss het beste bij jou past is afhankelijk van jou huid tint ( welke ondertoon er in de huid zit)en welke kleuren er beter bij jou passen ( de warme of de koele tinten

Je kan met een lipstick alle kanten uit. Je kan een gewaagde/ intense look creëren, maar je kan het ook naturen / nude houden.

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »